TRÆNINGSHÆFTE klar i 2023

træning i engelsk på en sjov måde

engelsk, indskoling

jake & evy

Lad dine elever træne i sjove og motiverende træningshæfter med fokus på engelsk ordforråd og grammatik. Hæftet indeholder desuden små animerede videoer om Jake & Evy.

TRÆNINGSHÆFTER

THE STORY OF JELLY PETE

TRÆNINGSHÆFTE TIL 1. KLASSE

Stavning og grammatik
Indskoling
80 sider med forklaringer, øvelser og animerede videoer
Didaktiske overvejelser, ekstraøvelser, diktater mv. i lærerguide

Første hæfte i fortællingen om Jake & Evy. Eleverne skal arbejde med ordforrådstilegnelse i kreative, stimulerende opgaver målrettet de faglige mål i 1. klasse. Hæftet indeholder kapitler om tal, farver, tøj, kroppen, zoodyr, familie, hjemmet, og hvad man godt kan lide at lave. Der er fokus på transparente og højfrekvente ord, som eleverne træner gennem varierede tegne-, skrive-, tale-, synge- og lytteøvelser. Alle kapitler sluttes af med brugbare vendinger formuleret som spørgsmål og svar, så elevernes kommunikative evner stimuleres.

Som en rød tråd gennem hele hæftet løber historien om Jake og Evy, en innovativ dreng og hans selvbyggede robot, der skal stoppe den onde Jelly Pete. Hvert kapitel begynder med en sjov, lettilgængelig video om hovedkarakterernes eventyr, så eleverne indfanges i universet. I videoerne indgår kapitlernes ordforråd og vendinger, og gennem QR-koder i hele hæftet har eleverne mulighed for at høre udtalen af de ord, de skal arbejde med. Samtidig bruges videoernes historier som kontekst for hæftets øvelser, da det kan gøre det nemmere for eleverne at huske det, de lærer, når de får en konkret situation at koble deres nye ordforråd op på.

Med Jake & Evy introduceres eleverne til det engelske sprog på en underholdende, fantasifuld og engagerende måde inspireret af fiktionsfortællinger til målgruppen

Forudbestil som skoleForudbestil som privat